«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εργάζεται αδιάκοπα ώστε κάθε παιδί να έχει όλα όσα αξίζει και  δικαιούται. Έχοντας βοηθήσει χιλιάδες παιδιά θύματα βίας, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, παιδιά θύματα εξαφάνισης,  με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του, συνεχίζει να αγωνίζεται για την υποστήριξή τους και την κάλυψη των αναγκών τους.

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια και με τη βοήθεια ενός σημαντικού κληροδοτήματος, κατάφερε να αποκτήσει ένα κτίριο που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να στεγαστεί το Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος», στην Αγ. Παρασκευή. Ο συγκεκριμένος χώρος, αφιερωμένος στον 10χρονο ιδρυτή του Οργανισμού Ανδρέα Γιαννόπουλο, αποτελεί την πραγματοποίηση μίας σημαντικής πολυετούς ανάγκης να στεγαστούν σε έναν χώρο στην Αττική όλες οι υπηρεσίες του Οργανισμού με στόχο την βέλτιστη λειτουργία και τον συντονισμό του έργου του, προς όφελος όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών τους στην Ελλάδα.

Ως εταιρεία, με το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά που έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού βάζοντας το δικό μας λιθαράκι, δωρίζοντας τον απαραίτητο αριθμό ακουστικών Jabra Biz 1500 με σκοπό την κάλυψη αναγκών των εργαζομένων στις Γραμμές Έκτακτης Ανάγκης:  Εθνική Γραμμή SOS 1056, Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων 116111, καθώς και στα υπόλοιπα τμήματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Οργανισμού.

Πιστεύουμε πως όταν οι άνθρωποι ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Ασπαζόμαστε το όραμα και τις αξίες του, παραμένοντας δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να έχουν όλα τα παιδιά τη φροντίδα και την ασφάλεια που δικαιούνται!