Η Barphone αυξάνει τις πωλήσεις των προϊόντων της Jabra στην ελληνική αγορά με αποτέλεσμα την κορύφωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών. Συγκεκριμένα, η Jabra, πολυεθνική εταιρεία λύσεων τεχνολογίας και ήχου με πωλήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες, αναγνώρισε την Barphone ως  Jabra Premium Partner στην Ελλάδα.

Μιλώντας για την ενίσχυση της συνεργασίας της Barphone με την Jabra, ο κ. Πέτρος Θεριανός, Managing Director της Barphone,  δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που αναγνωρίστηκε η πολύχρονη συνεργασία μας με τη Jabra και ανακηρυχθήκαμε ως ο μόνος Premium Partner στην Ελλάδα. Έχοντας πλέον στο portfolio των λύσεων μας και τα προϊόντα της Jabra, γίναμε ακόμα πιο ευέλικτοι και ανταγωνιστικοί στην υλοποίηση έργων για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και υποδειγματική εργονομία».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Jabra διαθέτει μια πλήρη γκάμα προηγμένων και καινοτομικών ασύρματων και ενσύρματων headsets και συσκευών ανοικτής ακρόασης (speakerphones). Η έμφαση σε τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα στάδια σχεδίασης, κατασκευής και υποστήριξης των προϊόντων της έχει στόχο την απόδοση ποιοτικού ήχου, ανωτέρου επιπέδου εργονομίας, που διασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία των εργαζομένων.

Επιπλέον, οι προτάσεις της Jabra είναι πιστοποιημένες για χρήση και συνεργασία με κορυφαίες πλατφόρμες ολοκληρωμένης επικοινωνίας (Unified Communications) της Avaya, τις οποίες διαθέτει επί σειρά ετών στην ελληνική αγορά η Barphone. Ενδεικτικά, οι σειρές προϊόντων της Jabra περιλαμβάνουν τα headsets γραφείου της σειράς Evolve, τα headsets για call centers της σειράς Engage, τα speakerphones της σειράς Speak, καθώς και το σύστημα Video Conferencing PanaCast.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Barphone, τα τελευταία 20 χρόνια είναι Business Partner της Avaya. Το 2017 ανακηρύχθηκε “Avaya Diamond Partner”, μια αναγνώριση που αποτελεί την ύψιστη βαθμίδα πιστοποίησης της Avaya. H διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας της Barphone στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, την ανάπτυξη λογισμικού, την εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, ειδικά στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις που αναπτύσσει η Avaya.