Στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας COVID-19, η Barphone είναι εδώ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις σας να συνεχίσουν να εργάζονται παραγωγικά χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λύσεις  Avaya.

Η απομακρυσμένη εργασία είναι πλέον για όλους μας πραγματικότητα και η γρήγορη προσαρμογή μας στα νέα δεδομένα απαραίτητη ώστε οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν με ασφάλεια την εργασία τους χωρίς να μειωθεί η παραγωγικότητα τους. Η Αvaya δίνει τη δυνατότητα remote λύσεων σε όλο το φάσμα των Unified Communications.

Και συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Αvaya Spaces, η οποία αρχικά προσφέρθηκε δωρεάν από την Avaya σε εκπαιδευτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως είναι τώρα διαθέσιμη και για τις επιχειρήσεις για 60 ημέρες δωρεάν δοκιμής!

Τα Αvaya Spaces  δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα Voice και Video Conferencing, Chat και File sharing μέσω browser ή app.

Επίσης, η Αvaya προσφέρει σε ειδική έκπτωση όλες τις συσκευές, κάμερες και περιφερειακά προϊόντα που χρειάζονται για την αποτελεσματική απομακρυσμένη εργασία.

Η ομάδα πωλήσεων της Barphone είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε ότι χρειάζεστε ώστε να γίνει αυτή η περίοδος όσο πιο παραγωγική γίνεται για εσάς και τις επιχειρήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να καθορίσουμε μαζί τις καλύτερες λύσεις που θα χρειαστείτε για την απρόσκοπτη επικοινωνία με τους πελάτες και συναδέλφους σας από όπου και αν βρίσκεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://news.avaya.com/cp-commercial-spaces-coronavirus-response-reg